Lore & het avontuur van het theoretisch rijexamen

Regelmatig plaatsen wij hier ontvangen e-mails van geslaagden.
Lore L.

Lore & het avontuur van het theoretisch rijexamen

Bericht door Lore L. »

Van: Lore L.
Datum: 11-8-2010 17:44:24

Goeiedag!
Hierbij het 'verhaal' van mijn theoretisch rijexamen.

30 juli. Lore wordt 17. Een uitgelezen kans voor vader Patrick om over het theoretisch rijexamen te beginnen. Lore reageert boos; het is immers haar verjaardag, dat hoort een feest te zijn, en haar vader begint nu over studeren! De week na haar verjaardag, drong vader Patrick ijverig aan en nu begint de mama ook strenge blikken te werpen naar dochterlief.

8 augustus. Lore bezwijkt onder de vele aanmaningen van haar ouders en begint zich te concentreren op haar theoretsich rijexamen. Het feit dat ze midden in de vakantie alweer moest leren, maakte haar erg prikkelbaar en dat hebben haar ouders geweten (). Maar ondanks dit, zette Lore dapper door en zocht ze een site waar ze de theorie handig en overzichtelijk kon leren. Ze kwam terecht bij http://www.gratisrijbewijsonline.be" target="_blank en dankzij deze site kreeg ze de theorie al snel onder de knie. Nadat ze de theorie gestudeerd had, stortte ze zich op de handige oefeningen, wel 20 oefenreeksen maakte ze! Eerlijk gezegd, de oefeningen kwamen haar oren uit, maar ze hebben effect gehad!

12 augustus. Nadat ze eens 50/50 haalde bij een oefenreeks, besloot ze dat ze er klaar voor was. Ze trommelde haar vader op en ze reden stilzwijgend, want Lore was op van de stress, naar het examencentrum. Eens aangekomen, zwaaide ze haar vader uit en begaf zich met knikkende knieën naar het onthaal. Vol spanning begon ze aan het examen. 50 x 15 seconden later, verscheen op het computerscherm waar Lore aan zat te werken: PROFICIAT, U BENT GESLAAGD! Lore straalde: ze had amper 2 fouten gemaakt, en dat na 1 keer studeren!
Daarom wil ze jullie van http://www.gratisrijbewijsonline.be" target="_blank bedanken voor de overzichtelijke site en de oefeningen die je goed op het examen voorbereiden.
Bedankt!

Mvg,
Lore