Fout in Youtube filmpje

Graag uw mening over deze website. Forumbezoekers kunnen zich hier voorstellen, belangrijke gebeurtenissen in hun leven mededelen, elkaar feliciteren bij voorspoed en steunen bij tegenspoed.
Gast

Fout in Youtube filmpje

Bericht door Gast » 30 aug 2015, 12:28

Bij vraag 368 wordt er gevraagd of je bij het takelen van een defecte auto op de autostrade een maximaal 25 km/u mag rijden, je op de pechstrook mag rijden of je dit door een takeldienst moet laten gebeuren.
Sinds 1 maart 2014 geldt het laatste. Het Youtube filmpje op youtu.be/8xd6GfwcG_A is echter van 2012 en toen mocht het nog aan een maximale snelheid van 25 km/u. Dit is nu echter fout en deze fout wordt niet aangepast.
De aanpassing moet niet gebeuren door het filmpje opnieuw te maken maar Youtube zelf biedt meerdere oplossingen voor dit soort problemen. Je kan je filmpje ten eerste bewerken op de site zelf zodat je alleen dat deel moet aanpassen of een nog makkelijkere oplossing is door een aantekening (eng:annotation) erbij te zetten dat dit sinds 1 maart 2014 niet meer klopt. Het probleem met het laatste is dat je geen aantekeningen te zien krijgt op een mobiel apparaat. Toch zou zelfs dat al veel helpen.
Misschien zijn er nog zo'n gevallen in andere filmpjes die makkelijk aangepast kunnen worden, dit was er gewoon eentje die mij opviel.

Gebruikersavatar
GRO
Administrator
Berichten: 10818
Lid geworden op: 26 mar 2005, 00:00

Re: Fout in Youtube filmpje

Bericht door GRO » 30 aug 2015, 15:37

Bedankt voor je reactie
Bij vraag 368 stand het al genoteerd:
Sinds 1 maart 2014 mag je zelf niet meer een auto slepen op een autosnelweg.
Op het filmpje staat het inderdaad nog fout fout. Maar op de theorie onder het filmpje is het aangepast.
Ik zal kijken of het in het filmpje ook kan aangepast worden.

Plaats reactie