herstelexamen doen

Plaats een reactie

Bevestigingscode

Typ enkel de gevraagde letters over. De code is niet hoofdlettergevoelig en bevat enkel letters.

Bevestigingscode
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten

Heb je een probleem met een boek en/of SMS code?

De forum medewerkers kunnen je hier niet mee helpen!

Klik hier voor meer hulp.

   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: herstelexamen doen

Re: herstelexamen doen

door Inazuma » 19 jun 2016, 19:31

Medische tests zijn doorgaans drug of alcohol tests om verder gebruik daarvan na te gaan.
Of waar nodig fysieke tests ivm medische problemen die de rijvaardigheid beïnvloeden.

De psychologische tests testen vooral uw houding tegenover anderen in het verkeer en de gevaren die samenhangen met verkeer.

Re: herstelexamen doen

door kia » 19 jun 2016, 17:29

hallo beste ik moet het ook gaan volgen medische en psychologische testen is het moelijk en wat vragen ze daar zo allemaal
groetjes
kia

herstelexamen doen

door tom83 » 15 aug 2012, 12:16

hallo
2 jaar geleden had ik een fout begaan waardoor ik 2 maand rijverbod kreeg en herstelexamen moet doen ,medisch, psychologisc, theorie examen en praktijk examen

ongeval is nu meer als 2 jaar geleden, maar omdat ik de kosten nog niet kon betalen (grote verbouwingen) om de medische en psychologische testen te gaan doen, zit ik momenteel nog zonder rijbewijs

Momenteel ben ik geslaagd voor mijn medische en psychologische testen, nu vrijdag ga ik voor mijn theorie rijexamen, als ik hier voor slaag moet ik mijn praktijk examen nog gaan doen.
maar ik heb niet meer met de wagen gereden sinds december 2011 , dus is al 8 maand dat ik niet meer met de wagen gereden heb, als ik nu slaag voor mijn theorie en voor mijn praktijk moet gaan, hoe werkt dit dan? krijg ik een voorlopig rijbewijs als ik nu slaag voor theorie zodat ik nog wat met de wagen kan rijden en oefenen. heb wel al 12 jaar mijn rijbewijs, maar nu 8 maand niet gereden te hebben en dan ineens een praktijkexamen gaan doen, lijkt me niet zo verstandig eigenlijk.

dus weet iemand hoe dit werkt bij een herstelexamen, krijg ik een voorlopig rijattest als ik nu vrijdag slaag voor theorie?
en moet ik dan gewoon een afspraak maken voor praktijkexamen en dan met mijn eigen wagen afleggen, en moet hier een bijzitter bijzijn, want iemand moet mij toch brengen. mag die er dan bij blijven zitten of moet dit of hoe werkt dit.

alvast bedankt

Omhoog